Over Adviespunt Zorgbelang


Adviespunt Zorgbelang is een initiatief van Zorgbelangorganisaties. Wij komen op voor de belangen van zorggebruikers in iedere regio en zetten ons samen in voor de kwaliteit van de zorg.

Zorgbelang per provincie 

Bij een regionale Zorgbelangorganisatie zijn gemiddeld 80 tot 500 ­patiënten- en consumentenorganisaties aangesloten. Om goed op de hoogte te zijn van de wensen, vragen en klachten van burgers onderhouden wij intensief contact met onze aangesloten organisaties. Ook richten wij ons rechtstreeks tot patiënten en burgers in de regio.

Kennis van uw regio

Wij hebben vestigingen in veel regio’s. En weten wat er speelt in uw omgeving. Hierdoor staan wij dicht bij alle zorggebruikers. Indien nodig maken wij gebruik van de kracht van ons landelijk netwerk.

 

 

 

  Ondersteuning nodig? Ga naar onze homepage

Onafhankelijk

Adviespunt Zorgbelang is onafhankelijk van andere partijen. In dit document staat beschreven hoe Adviespunt Zorgbelang haar onafhankelijkheid vormgeeft.

Waar vindt u een Zorgbelangorganisatie?

Zoekt u informatie over de Zorgbelangorganisatie in uw regio? Wilt u weten hoe u met deze organisatie in contact kunt komen en wat er in uw regio plaatsvindt? U vindt deze gegevens door een provincie aan te klikken op het onderstaande kaartje.